Nieuwe keuken in de maak

22 April 2017 door Paul de Wit

Paul de Wit maakt de keukens zo naar wens, dat geen een keuken hetzelfde is. Deze familie had specifieke wensen over het materiaalgebruik voor de keuken.

Materiaalgebruik

Momenteel zijn wij bezig met een keuken voor een klant. Deze klant wil niet dat er spaanplaat in de keuken gebruikt wordt. Dat is natuurlijk mogelijk. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een mooi alternatief hiervoor. Uiteindelijk is er – in overleg met de klant – gekozen voor 18mm Berken multiplex. Deze wordt ook nog extra dik gelakt om de duurzaamheid van de keuken te waarborgen.

En de rest?

De fronten van de keukenkasten zullen worden gespoten in de kleur die de klant wenst, een specifieke tint groen in dit geval. Het is mogelijk om in bijna elke kleur de keukenkasten te laten spuiten.

Het aanrechtblad van de keuken zal uit 4 cm dik composiet bestaan. De spoelbak zal ook uit dit materiaal worden vervaardigd om een eenheid te krijgen in de keuken.

Wij kunnen u geheel ontzorgen bij de aankoop van uw nieuwe keuken, waarbij ook de mogelijkheid behoord tot het leveren van apparatuur en verschillende soorten aanrechtbladen. Al uw wensen voor uw nieuwe keuken kan Paul de Wit voor uw realiseren.