Nieuwe bedrijfsbus voor Paul de Wit!

20 Juni 2017 door Paul de Wit

Na lang wachten op de nieuwe bedrijfsbus, konden we deze donderdag 15 juni 2017 ophalen. Er zijn vele gesprekken en proefritten voorafgegaan aan het uiteindelijk leveren van de nieuwe bus.

Een nieuwe Renault Traffic

Uiteindelijk is ons oog gevallen op een nieuwe Renault Traffic, mede dankzij de vele betrouwbare kilometers van zijn voorganger. De firma Stam was voor ons het geschikte autobedrijf omdat hier zowel voor duurzame kilometers en onderhoud mogelijkheden waren, als de eisen waar wij over moeten beschikken in de bedrijfsbus.

Bestickering

In goed overleg met de firma Jos Mulder is er een mooie bestickering ontworpen en is deze vakkundig aangebracht. Door deze schitterende bestickering wordt Paul de Wit goed naar buiten gebracht en vallen wij mooi op in het straatbeeld.

U ziet misschien al de overige logo's op onze bus; hierover zullen wij binnen afzienbare tijd meer duidelijkheid over geven. Momenteel zijn wij druk bezig om deze ontwikkelingen gaande te houden. Daarnaast zijn wij momenteel druk met het inrichten van een compleet appartement in Bunnik, in de volgende blog is hier meer over te lezen.